Bestanden samengebruiken met FileMaker Go-clients
Met FileMaker© Go kunt u FileMaker Pro-databases gebruiken op uw iPad, iPhone of iPod touch. U werkt interactief met gegevens: wanneer u gegevens op een apparaat wijzigt, worden de gegevens bijgewerkt op de hostcomputer en omgekeerd.
Maak en deel uw databases met FileMaker Pro. Gebruik daarna FileMaker Go om uw gegevens op een apparaat te gebruiken. U kunt op het apparaat bijvoorbeeld records toevoegen, wijzigen, verwijderen, zoeken en sorteren, maar ook gegevens weergeven in formulier-, tabel- en lijstweergave. Daarnaast kunt u ook informatie bekijken in portalen, in deelvensters met tabbladen en in webviewers, en scripts en andere taken uitvoeren.
Als u databases wilt instellen voor gebruik met FileMaker Go, leest u de FileMaker Go Ontwikkelaarsgids, die beschikbaar is op http://www.filemaker.com/nl/support/index.html.