Audio/video invoegen
Doel
Importeert een geluids- of videobestand of een verwijzing naar een geluids- of videobestand in de huidige interactieve container.
Opmaak
Audio/video invoegen [Verwijzing; “<bestandsnaam>”]
Opties
 •
Selecteer Alleen een verwijzing opslaan om FileMaker Pro alleen een koppeling naar een audio- of videobestand in het containerveld te laten opslaan en niet het bestand zelf. Met deze optie beperkt u wel de grootte van het FileMaker Pro-bestand, maar als u het bestand waarnaar wordt verwezen verplaatst of verwijdert, kan het niet meer worden weergegeven in FileMaker Pro.
 •
Selecteer Bronbestand opgeven of klik op Opgeven om het dialoogvenster Audio-/videobestand opgeven weer te geven, waarin u het audio- of videobestand kunt opgeven dat u in de interactieve container wilt invoegen. Of klik op Bestand toevoegen en kies het bestand dat u wilt invoegen. Zie Bestandspaden maken voor meer informatie.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
Instant Web Publishing
Nee
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 12.0
Beschrijving
U moet een veld opgeven, in een veld klikken of de Ga naar veld script step gebruiken voordat u deze scriptstap uitvoert.
Als Audio/video invoegen wordt uitgevoerd en u geen bestandsnaam hebt opgegeven met de optie Bronbestand opgeven, verschijnt er een dialoogvenster waarin u het bestand dat u wilt importeren kunt selecteren en er een schermafdruk van kunt weergeven.