Script onderbreken
Doel
Met deze scriptstap kunt u alle scripts (inclusief eventuele subscripts of externe scripts) onmiddellijk stopzetten.
Opmaak
Script onderbreken
Opties
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
U kunt een script ook onderbreken door op Esc te drukken, maar de scriptstap Script onderbreken komt vooral van pas wanneer u ook de Onderbreken door gebruiker toestaan script step gebruikt om de toets Esc uit te schakelen. De scriptstap Script onderbreken zet het script stop als Onderbreken door gebruiker toestaan is uitgeschakeld.
Voorbeelden
U kunt de scriptstap Script onderbreken gebruiken met de Aangepast dialoogvenster tonen script step om de gebruiker een aantal opties te bieden. Als de gebruiker op Annuleren klikt, wordt het script onderbroken. Anders wordt het script verder uitgevoerd.
Aangepast dialoogvenster tonen ["Alle records verwijderen?"]
If [Get ( KeuzeLaatsteBericht ) = 2]
Script onderbreken
End If
Alle records verwijderen [Geen dialoogvenster]