BijLaatsteVensterSluiten
Activeert een script dat wordt uitgevoerd elke keer dat u het laatst geopende venster van een databasebestand sluit.
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Voordat het eerste venster van een bestand wordt gesloten.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
BijLaatsteVensterSluiten wordt geactiveerd nadat FileMaker Pro een modus verlaat.
Resultaat
U kunt de scriptstap Script afsluiten in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.
 •
 •
Afkomstig van
FileMaker Pro 12.0
Opmerkingen
 •
Het script zal worden uitgevoerd, zelfs als het bestand zelf open blijft, als bijvoorbeeld een ander bestand met geopende vensters ernaar verwijst. Het sluitscript wordt uitgevoerd elke keer dat het laatst geopende venster van het opgegeven bestand wordt gesloten.
 •
Als het script dat wordt uitgevoerd door de scriptactivering BijLaatsteVensterSluiten een waarde Onwaar als resultaat geeft, wordt het bestand niet gesloten.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten