Opmerkingen aan de relatiegrafiek toevoegen
U kunt opmerkingen aan de relatiegrafiek toevoegen. Deze opmerkingen kunt u bewerken, opmaken, vergroten/verkleinen, uitlijnen, dupliceren en verwijderen.
Zo voegt u een opmerking toe aan de relatiegrafiek:
1.
2.
3.
4.
5.
Het dialoogvenster Opmerking bewerken verschijnt op het scherm.
6.
Wijzig desgewenst het lettertype, de lettergrootte, de kleur van de letter en de kleur van de achtergrond.
7.
Zo bewerkt u een opmerking:
1.
Het dialoogvenster Opmerking bewerken verschijnt op het scherm.
2.
3.
Zo verwijdert u een opmerking:
1.
2.
Opmerking  Opmerkingen verschijnen achter tabellen en relaties, dus zij kunnen verborgen zijn.
Verwante onderwerpen
Relaties
Relatiegrafiek
Sneltoetsen voor de relatiegrafiek (Windows)
Sneltoetsen voor de relatiegrafiek (Mac OS)