Tabellen in de relatiegrafiek dupliceren
U kunt tabellen, groepen van tabellen en elke relatie ertussen dupliceren. Alle opties die u hebt ingesteld voor de relatie, bijvoorbeeld een trapsgewijze verwijdering, worden ook gedupliceerd.
Zo dupliceert u tabellen en directe relaties:
1.
Geef de relatiegrafiek voor de database op het scherm weer.
Zie Werken met de relatiegrafiek voor meer informatie.
2.
3.
4.
Als u de naam van een gedupliceerde tabel wilt wijzigen, klikt u op De knop Bewerken en typt u de nieuwe naam van de gedupliceerde tabel in het dialoogvenster Tabel opgeven.
Opmerkingen
 •
Bij duplicatie worden de relatieve posities van de oorspronkelijke tabellen gehandhaafd. Standaard worden de gedupliceerde tabellen onder en rechts van de oorspronkelijke tabellen geplaatst.
Verwante onderwerpen
Relaties
Relatiegrafiek
Sneltoetsen voor de relatiegrafiek (Windows)
Sneltoetsen voor de relatiegrafiek (Mac OS)