De relatiegrafiek afdrukken
U kunt een visuele voorstelling van uw database afdrukken door de relatiegrafiek af te drukken.
Zo drukt u de relatiegrafiek af:
1.
Kies op de menubalk Bestand > Beheren > Database en klik vervolgens op het tabblad Relaties.
Klik op De knop ’Pagina-einden weergeven’ om pagina-einden in de relatiegrafiek weer te geven. Klik op De knop ’Printerinstelling/Pagina-instelling’ om het dialoogvenster Printerinstelling (Windows en Mac OS) te openen.
2.
Klik op Afdrukken.
3.
Kies Grafiek op meerdere pagina's afdrukken om de grafiek op meer dan één pagina af te drukken. Kies Grafiek op één pagina afdrukken om de grootte van de grafiek aan te passen zodat deze op één pagina past.
Klik op Doorgaan.
Klik op OK (Windows) of Print (Mac OS).
De relatiegrafiek wordt afgedrukt.
Verwante onderwerpen
Records afdrukken
Scripts afdrukken
Tabel- en veldgegevens afdrukken