Methoden voor het oplossen van afdrukproblemen (Mac OS)
Als u problemen ondervindt bij het afdrukken in FileMaker Pro onder Mac OS probeert u de volgende oplossingen:
 •
 •
Probeer af te drukken in een andere toepassing. Als u in andere toepassingen ook niet kunt afdrukken, ligt het probleem mogelijk bij de printerinstellingen van Mac OS.
 •
Maak een nieuw FileMaker Pro-bestand en probeer dit nieuwe bestand af te drukken. Als u alleen bepaalde FileMaker Pro-bestanden kunt afdrukken, maakt u een nieuwe lay-out in het oorspronkelijke bestand of drukt u af met een ander lettertype.
 •
Mogelijk is uw stuurprogrammasoftware verouderd of beschadigd. Raadpleeg de documentatie die bij de computer of printer is meegeleverd voor meer informatie over het opnieuw installeren van het printerstuurprogramma. Neem contact op met Apple Inc. of de printerfabrikant voor bijgewerkte versies van het printerstuurprogramma.
 •
 •
Meer informatie vindt u in de FileMaker Knowledge Base, die beschikbaar is op http://www.filemaker.com/nl/support/. Probeer het ook met trefwoorden uit een foutbericht dat u ziet.