Het dialoogvenster Lay-out opgeven
Gebruik dit dialoogvenster als u de standaardlay-out wilt instellen die wordt weergegeven wanneer u het bestand opent.
Als u een lay-out wilt opgeven, selecteert u de lay-out in de lijst en klikt u op OK.

Een map uit- of samenvouwen
Klik op het pictogram voor uit- of samenvouwen links van de mapnaam of druk op + of – (Windows) of pijl-rechts of pijl-links (Mac OS).
Mappen en hun inhoud op mapnaam weergeven
Kies in de lijst linksboven in het dialoogvenster een mapnaam. U ziet de lay-outs en submappen van de map.
De lijst met mappen en lay-outs op naam filteren
Typ in het vak rechtsboven in het dialoogvenster de naam van een map of lay-out of een deel van de naam. De lijst wordt gefilterd terwijl u typt: wanneer u een lay-outnaam typt, wordt de map in de lijst weergegeven en wanneer u een mapnaam typt, wordt de map met de lay-outs en submappen erin weergegeven.
Verwante onderwerpen
Lay-outs en rapporten maken en beheren