Sneltoetsen voor het bewerken van tekst (Windows)
U kunt deze sneltoetsen gebruiken om tekst in velden en lay-outs te bewerken en om te werken met zoekopdrachten.

Alle records in de gevonden reeks als tekst naar het Klembord kopiëren
Ctrl+Shift+C
terwijl geen enkel object is geselecteerd
De volgende vermelding van de opgegeven gegevens zoeken
De huidige richting van Opnieuw zoeken omkeren
De gegevens bij Zoeken naar vervangen door de gegevens bij Vervangen door en vervolgens opnieuw zoeken en selecteren
De huidige richting van Vervangen en opnieuw zoeken omkeren
De huidige richting van Geselecteerde zoeken omkeren
Het dialoogvenster Spelling openen wanneer u de melding krijgt dat een foutief gespeld woord is aangetroffen
(De optie Spelling controleren tijdens typen moet voor het bestand zijn ingeschakeld. Zie Opties instellen voor bestanden voor meer informatie.)
Opmerking  Als de huidige richting voor zoeken en vervangen Vooruit of Alles is, verandert u met deze sneltoets voor omkeren de richting in Achteruit. Als de huidige richting voor zoeken en vervangen Achteruit is, verandert u met deze sneltoets voor omkeren de richting in Vooruit.