Problemen oplossen bij Apple Events (Mac OS)
Dit zijn bekende fouten in Apple Events:
 •
Als u een gefilterde verwijzing in een reeks records wilt uitvoeren, krijgt u als resultaat alle overeenkomende records in plaats van de overeenkomende records in het opgegeven bereik.
 •
 •
Als een veld meerdere keren in een lay-out is vermeld, worden alle vermeldingen in het resultaat opgenomen bij het opvragen of instellen van gegevens.
Maak uw keuze uit de onderstaande lijst met fouten in Apple Events:
Apple Events-fout: "Time-out Apple Event" (-1712)
Apple Events-fout: "Uitdrukking verwacht maar ongeldig token gevonden"
Apple Events-fout: "Ongeldige objectinsluiting." (-1723)
Apple Events-fout: "Object niet gevonden" (-1728)
Apple Events-fout: "Gegevens worden opgevraagd door een andere gebruiker, script of transactie" (-10011)
Apple Events-fout: "Instellen van gegevens is niet geslaagd. Ongeldige gegevens verschaft". (-17005)
Apple Events-fout: "Event niet geslaagd. Gebruiker heeft Event-verwerking geannuleerd" (-17006)
Apple Events-fout: "Maken mislukt. Ongeldige gegevens verschaft". (-17007)