Een menureeks voor een lay-out opgeven
Voor elke lay-out kunt u opgeven welke menureeks wordt weergegeven wanneer een lay-out actief is. Een menureeks is de verzameling van menu's die op de menubalk wordt geïnstalleerd.
Zo geeft u een menureeks voor een lay-out op:
1.
2.
Klik op Lay-outinstelling Knop Lay-outinstelling op de lay-outbalk.
U kunt ook klikken op de naam van de huidige tabel van de lay-out.
3.
4.
Opmerkingen
 •
Als u [Standaardbestand] kiest, wordt de standaardmenureeks die is opgegeven voor het bestand gehandhaafd. Als u de standaardmenureeks voor deze lay-out wilt uitschakelen, kiest u een andere menureeks in de lijst.
 •
Als u FileMaker Pro Advanced gebruikt, kunt u Eigen menu's beheren kiezen in de lijst Menureeks om het dialoogvenster Eigen menu's beheren te openen. Zie Eigen menu’s definiëren (FileMaker Pro Advanced) of raadpleeg de handleiding FileMaker Pro Advanced Ontwikkelaarsgids die u krijgt bij FileMaker Pro Advanced voor meer informatie.