Werken met content in interactieve containers
U kunt interactief met PDF-, audio- en audiobestanden werken in een interactieve container. U kunt bijvoorbeeld door de pagina's van een PDF-bestand bladeren, in- en uitzoomen en tekst kopiëren.
U kunt een bestand van de Windows Verkenner (Windows) of de Finder (Mac OS) naar een interactieve container slepen. Als u meer bestanden sleept, wordt alleen het eerste bestand in het veld ingevoegd.
Zie Werken met PDF-bestanden in interactieve containers voor meer informatie over het werken met PDF-bestanden in interactieve containers.
Werken met audiobestanden in interactieve containers
Wanneer u met audiobestanden werkt in interactieve containers, moet u met het volgende rekening houden:
 •
Als u een audiobestand wilt invoegen in een interactieve container, kiest u in de bladermodus op de menubalk achtereenvolgens Invoegen > Audio/video. Deze menuoptie vervangt de optie Invoegen > QuickTime en hierdoor wordt de optie Invoegen > Geluid onbeschikbaar.
 •
Wanneer de optie Afspelen automatisch starten is ingeschakeld in het infovenster, wordt het audiobestand afgespeeld wanneer u de record weergeeft. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u het audiobestand afspelen door op het besturingselement voor afspelen te klikken.
 •
Werken met videobestanden in interactieve containers
Wanneer u met videobestanden werkt in interactieve containers, moet u met het volgende rekening houden:
 •
Als u een videobestand wilt invoegen in een interactieve container, kiest u in de bladermodus op de menubalk achtereenvolgens Invoegen > Audio/video. Deze menuoptie vervangt de optie Invoegen > QuickTime.
 •
Wanneer de optie Afspelen automatisch starten is ingeschakeld in het infovenster, wordt het videobestand afgespeeld wanneer u de record weergeeft. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u het videobestand afspelen door op het besturingselement voor afspelen te klikken.