Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för rättstavning > Tillval för rättstavning

Tillval för rättstavning

Öppnar dialogrutan Filtillval med fliken Rättstavning vald.

Se även

Tillval

Inga.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nej

FileMaker WebDirect

Nej

FileMaker Server

Nej

FileMaker Cloud-produkt

Nej

FileMaker Data API

Nej

Anpassad webbpublicering

Nej

Runtime-lösning

Ja

Kommer från

FileMaker Pro 6.0 eller tidigare

Beskrivning

Det här scriptsteget är detsamma som att välja Arkiv > Filtillval > Rättstavning.

Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan Filtillval om du angivit att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro Advanced.

Exempel 1

Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill aktivera alternativet Pip vid stavfel.

Visa anpassad dialogruta ["Vill du kontrollera stavning medan du skriver?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Tillval för rättstavning