Skapa och hantera layouter och rapporter > Redigera layouter > Ange en menyuppsättning för en layout

Ange en menyuppsättning för en layout

Du kan för varje layout ange vilken menyuppsättning som ska visas när en layout är aktiv.

1. Välj den layout som du vill arbeta med på snabbmenyn Layout i layoutläge.

2. Klicka på Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten.

3. Välj en menyuppsättning i listan Menyuppsättning i dialogrutan Tillval för layout.

Kommentarer

Du kan välja Hantera anpassade menyer från listan Menyuppsättning om du vill öppna dialogrutan Hantera anpassade menyer. Mer information finns i Definiera anpassade menyer.