Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för Poster > Sätt förstoringsgrad

Sätt förstoringsgrad

Förstorar eller förminskar bilden på skärmen.

Se även

Tillval

Lås förhindrar användaren från att ändra förstoringsgraden. Om du vill tillåta användarna att ändra zoomnivå utför du scriptstegen utan alternativet Lås.

Zooma in förminskar skärmbilden en förstoringsgrad.

Zooma ut förstorar skärmbilden en förstoringsgrad.

Förminskningsvärden: 100%, 75%, 50% eller 25%.

Förstoringsvärden: 150 %, 200 %, 300 % eller 400 %.

Obs!  I FileMaker Go är det högsta tillåtna förstoringsvärdet 200 %.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Partiell

FileMaker WebDirect

Nej

FileMaker Server

Nej

FileMaker Cloud-produkt

Nej

FileMaker Data API

Nej

Anpassad webbpublicering

Nej

Runtime-lösning

Ja

Kommer från

FileMaker Pro 6.0 eller tidigare

Beskrivning

Använd det här scriptsteget när du vill ange förinställda förstoringsgrader. Om du vill ange en standardförstoringsgrad kan du använda scripttriggern VidFönsterÖppna.

Exempel 1

Går till layouten Fakturor iPhone, ställer in förstoringsgraden på 100 % och låser förstoringsgraden.

Gå till layout ["Fakturor iPhone"]
Sätt förstoringsgrad [Lås: På ; 100%]