Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för att öppna menyalternativ > Öppna Hantera teman

Öppna Hantera teman

Öppnar dialogrutan Hantera teman.

Se även

Tillval

Inga.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nej

FileMaker WebDirect

Nej

FileMaker Server

Nej

FileMaker Cloud-produkt

Nej

FileMaker Data API

Nej

Anpassad webbpublicering

Nej

Runtime-lösning

Nej

Kommer från

FileMaker Pro 13.0

Beskrivning

Det här scriptsteget är detsamma som att välja Arkiv > Hantera > Teman.

Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan Hantera teman om du angivit att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro Advanced.

Kommentarer

Användaren måste ha fullständig behörighet för layoutåtkomst för att kunna öppna dialogrutan Hantera teman. Mer information finns i Ändra behörighet för poster och Ändra layoutbehörighet.

Exempel 1

Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill hantera databasens layoutteman, och öppnar dialogrutan Hantera teman.

Visa anpassad dialogruta ["Vill du hantera databasens teman?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Öppna Hantera teman