Referens > Referens för scripttriggers > VidFönsterÖppna

VidFönsterÖppna

Utför ett script varje gång du öppnar ett fönster i en databasfil.

När scriptet körs

Efter att ett fönster öppnas eller efter att scripttriggern VidFörstaFönsterÖppna aktiveras (om det är markerat på fliken Scripttriggers).

De lägen där triggern kan användas

VidFönsterÖppna aktiveras innan ett läge anges i FileMaker Pro Advanced.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud-produkt

Ja

FileMaker Data API

Ja

Anpassad webbpublicering

Ja

Runtime-lösning

Ja

Kommer från

FileMaker Pro 12.0

Kommentarer

Ett script kan även utlösas på det här sättet när du öppnar ett fönster för en dold fil som tidigare har öppnats med ett script eller en relation.

Relaterade avsnitt

Konfigurera scripttriggers

Konfigurera scripttriggers för layouter

Konfigurera scripttriggers för objekt

Scriptsteget Gå till relaterad post