Referens > Referens för scripttriggers > VidPostLäsIn

VidPostLäsIn

Utför ett script efter att en post har blivit aktuell eller efter att du har gått in i det, t.ex. efter att en användare eller ett script växlar till en layout, växlar poster, öppnar ett nytt fönster, skapar eller raderar en post eller genomför en sökbearbetning.

När scriptet körs

Efter att händelsen har bearbetats.

De lägen där triggern kan användas

Bearbetningsläge och Sökläge.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud-produkt

Ja

FileMaker Data API

Ja

Anpassad webbpublicering

Ja

Runtime-lösning

Ja

Kommer från

FileMaker Pro 10.0

Kommentarer

FileMaker Pro Advanced skickar inte information om vilka poster som aktiverade det här scriptet. Du kanske vill använda ytterligare scripttriggers för att samla in den informationen.

Se Åtgärder som inte aktiverar scripttrigger där det finns en lista över åtgärder som inte aktiverar den här scripttriggern.

Relaterade avsnitt

Konfigurera scripttriggers

Konfigurera scripttriggers för layouter

Konfigurera scripttriggers för objekt