Referens > Funktioner > Get-funktioner > Get ( Snabbsökningstext )

Get ( Snabbsökningstext )

Returnerar texten som lagras i snabbsökningsrutan.

Format

Get ( Snabbsökningstext )

Parametrar

Ingen

Returnerad datatyp

text

Kommer från

FileMaker Pro 11.0

Beskrivning

Använd den här funktionen för att skicka texten som finns i snabbsökningsrutan till ett script när du åsidosätter kommandot Utför snabbsökning i en egen menyuppsättning.

Exempel 1

Utför en snabbsökning med texten som angivits i snabbsökningsrutan. Om inga poster hittas returneras ett anpassat felmeddelande.

Utför snabbsökning [Get ( Snabbsökningstext ) ]
If [Get ( SenasteFel ) = 0]
Gå till layout ["Fakturainformation" ( Fakturor )]
Gå till post/sökpost/sida [Första]
Else
Visa anpassad dialogruta ["Det finns inga fakturor som innehåller \"" & Get ( Snabbsökningstext ) & "\""]

Relaterade avsnitt

Utföra en snabbsökning i bearbetningsläget