Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för övriga funktioner > Aktivera pektangentbord

Aktivera pektangentbord

Aktiverar eller inaktiverar pektangentbordet.

Se även

Tillval

aktiverar pektangentbordet.

Av inaktiverar pektangentbordet.

Byt växlar mellan att aktivera och inaktivera pektangentbord.

Kompatibilitet

Produkt

Stöds

FileMaker Pro Advanced

Partiell

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Nej

FileMaker Server

Nej

FileMaker Cloud-produkt

Nej

FileMaker Data API

Nej

Anpassad webbpublicering

Nej

Runtime-lösning

Partiell

Kommer från

FileMaker Pro 14.0

Beskrivning

Använd det här scriptet om du vill aktivera eller inaktivera pektangentbordet i FileMaker Go eller Windows. Aktivera pektangentbord används bara för fält. Det påverkar inte pektangentbordet i dialogrutor.

Du kan använda funktionen Get ( PektangentbordLäge ) om du vill kontrollera pektangentbordets aktuella inställning.

Kommentarer

Det här scriptsteget kan inte användas i Windows 7.

Exempel 1

Aktiverar pektangentbordet i FileMaker Go.

Aktivera pektangentbord [På]

Exempel 2

Kontrollerar pektangentbordets aktuella inställning och inaktiverar pektangentbordet om det är aktiverat.

If [ Get ( PektangentbordLäge ) = 1]
Aktivera pektangentbord [Av]

Relaterade avsnitt

Funktionen Get ( PektangentbordLäge )