Introduktion till FileMaker Pro Advanced > Konvertera provversionen till den fullständiga versionen av FileMaker Pro Advanced

Konvertera provversionen till den fullständiga versionen av FileMaker Pro Advanced

Du kan konvertera din provversion av FileMaker Pro Advanced till den fullständiga versionen av FileMaker Pro Advanced utan att först avinstallera provversionen. Alla inställningar, listan över nyligen öppnade filer samt favoritfiler och värdar bevaras, så att du kan fortsätta att arbeta ostört med dina data i FileMaker Pro Advanced.

Obs!  Du behöver en internetuppkoppling om du ska konvertera en provversion av FileMaker Pro Advanced enligt anvisningarna nedan.

Så här konverterar du provversionen till den fullständiga versionen av FileMaker Pro Advanced:

1. Starta din provupplaga av FileMaker Pro Advanced. I dialogrutan FileMaker Pro Advanced-licens som visas klickar du på Köp nu.

Om provversionen redan är öppen går du till Hjälp > Köp FileMaker Pro Advanced.

2. Följ anvisningarna på skärmen när du vill köpa FileMaker Pro Advanced.

Du får ett e-postmeddelande med en länk till sidan där du kan hämta programvaran. Din licenscertifikatsfil är tillgänglig från den sidan. Förvara licenscertifikatsfilen på en säker plats om programvaran skulle behöva installeras på nytt.

3. När du har hämtat din licenscertifikatsfil återgår du till dialogrutan FileMaker Pro Advanced-licens och klickar på Ange licens.

4. På nästa sida i dialogrutan FileMaker Pro Advanced-licens klickar du på Bläddra och väljer den licenscertifikatsfil som du hämtade.

Windows: Du kanske blir ombedd att ange inloggningsuppgifter för administratören på datorn.

Om du köpte en fysisk version av FileMaker Pro Advanced finns din licensnyckel i förpackningen. I stället för att välja en licenscertifikatsfil ska du ange licensnyckeln i dialogrutan FileMaker Pro Advanced-licens och klicka på OK. Om du har angett en uppgraderingslicensnyckel visas dialogrutan Uppgradering av FileMaker Pro Advanced. Ange licensnyckeln för den tidigare produkten och klicka på OK.

5. Du kan nu börja arbeta med den fullständiga versionen av FileMaker Pro Advanced.

Kommentarer

Det går inte att skapa runtime-lösningar i provversionen.