Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för konton

Scriptsteg för konton

Med scriptsteg för konton kan du skapa och hantera konton. Med scriptsteg för konton kan du:

lägga till konton

radera konton

återställa lösenord för konton

ändra lösenord

aktivera konton

logga in på en fil med annat konto och lösenord

Kommentarer

Konton skapade med scriptsteg kan inte få fullständig behörighet (det kan bara manuellt skapade konton få).

Att köra kontoscriptsteg kräver fullständig behörighet. Om du vill låta användare med lägre behörighet än fullständig behörighet utföra scriptsteg för konton, högerklickar du på aktuellt script i sektionen för scripts och väljer Bevilja fullständig behörighet.