Introduktion till FileMaker Pro Advanced > Öppna och hantera filer > Om FileMaker-ID

Om FileMaker-ID

FileMaker-ID är ett integrerat inloggningssystem som gör att du kan arbeta med filer som delas med FileMaker Cloud som värd.

Så här loggar du in på FileMaker-ID:

1. I FileMaker Pro Advanced väljer du Arkiv > Logga in med FileMaker-ID.

Inloggningssidan för FileMaker-ID öppnas i webbläsaren.

Om du redan är inloggad visas i stället kommandot Mina appar på Arkiv-menyn.

2. Ange din kontoinformation.

Om du blir tillfrågad om webbläsaren ska tillåtas öppna FileMaker Pro Advanced svarar du ja. När du återgår till FileMaker Pro Advanced är du inloggad.

Så här loggar du ut från FileMaker-ID:

I FileMaker Pro Advanced väljer du Arkiv > Mina appar > Logga ut från FileMaker-ID.

Kommentarer

Kommandot Logga in med FileMaker-ID och fönstret Mina appar är inte tillgängliga förrän du har registrerat dig för en FileMaker Cloud-prenumeration eller kostnadsfri provversion.

Relaterade avsnitt

Öppna och hantera filer

Överföra filer till en FileMaker-värd

Skapa och redigera kontoåtkomst