Beginselen van FileMaker Pro Advanced > Bestanden openen en sluiten > Zoomniveau instellen

Zoomniveau instellen

Voor het instellen van het zoomniveau kiest u Weergave > Inzoomen of Uitzoomen of gebruikt u sneltoetsen.

Als u niet kunt inzoomen of uitzoomen, heeft een script mogelijk het zoomniveau vergrendeld. Als u de zoomfunctie wilt herstellen, moet u een script met de Zoomniveau instellen scriptstap uitvoeren waarin de optie Vergrendelen is uitgeschakeld.

Opmerkingen

Als het apparaat ondersteuning voor bewegingen biedt, kunt u ook uw vingers samenknijpen of uiteenduwen om in of uit te zoomen.

Windows: Wanneer de optie Vensterinhoud vergroten voor betere leesbaarheid op het tabblad Algemeen in het dialoogvenster Voorkeuren is ingeschakeld, of als uw systeem een HiDPI-scherm gebruikt, kunt u maximaal inzoomen tot 300%.

Verwante onderwerpen

Sneltoetsen voor de weergave van vensters (macOS)

Sneltoetsen voor de weergave van vensters (Windows)