Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor accounts > Wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord opnieuw instellen

Stelt het wachtwoord van de door u opgegeven bestaande FileMaker-account opnieuw in.

Zie ook

Opties

Met Accountnaam kunt u de naam van de bestaande FileMaker Pro Advanced-account opgeven waarvoor het wachtwoord opnieuw moet worden ingesteld.

Bij Nieuw wachtwoord geeft u het nieuwe wachtwoord voor deze account op.

Met Gebruiker moet wachtwoord wijzigen bij volgende aanmelding moeten gebruikers een nieuw wachtwoord kiezen wanneer ze zich opnieuw aanmelden bij de database.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud-product

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 7.0

Beschrijving

Gebruik deze scriptstap meerdere keren als u meerdere accounts opnieuw wilt instellen in één script.

Opmerkingen

Deze scriptstap werkt alleen met FileMaker-bestandsaccounts.

U kunt deze scriptstap alleen uitvoeren als aan u de privilegeset Volledige toegang is toegewezen. Als u gebruikers zonder volledige toegangsprivileges deze scriptstap wilt laten uitvoeren, klikt u met de rechtermuisknop op het huidige script in het scriptvenster en kiest u Volledige toegangsprivileges verlenen.

Deze scriptstap stelt het wachtwoord van een account opnieuw in zonder een dialoogvenster weer te geven.

Voorbeeld 1

Deze scriptstap wijzigt het wachtwoord voor de account Verkoop. De volgende keer dat u zich bij uw account aanmeldt, moet u uw wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord opnieuw instellen [Accountnaam: "Verkoop"; Nieuw wachtwoord: "1234"; Wachtwoord verlopen]

Voorbeeld 2

Dit voorbeeldscript vraagt of u het wachtwoord voor de huidige account wilt wijzigen. Vervangt het wachtwoord door de inhoud van het veld Wachtwoord.

Aangepast dialoogvenster tonen ["Wachtwoord voor huidige account opnieuw instellen?"; Accounts::Wachtwoord]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
Wachtwoord opnieuw instellen [Accountnaam: Get (AccountNaam); Nieuw wachtwoord: Accounts::Wachtwoord]