Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor bestanden > Bestand herstellen

Bestand herstellen

Herstelt een beschadigd FileMaker Pro Advanced-bestand.

Zie ook

Opties

Met dialoogvenster geeft aan of bij de uitvoering van de scriptstap een dialoogvenster met de volgende informatie moet worden weergegeven: het aantal bytes aan herstelde gegevens, het aantal overgeslagen records en veldwaarden, en het aantal herstelde velddefinities.

Het instellen van Met dialoogvenster op Uit is alleen van toepassing op standaard herstelbewerkingen. Het dialoogvenster Geavanceerde herstelopties wordt niet ondersteund.

Met Uitvoerbestand opgeven geeft u het bestand op dat u wilt herstellen. Raadpleeg Bestandspaden maken voor meer informatie. Als u geen bronbestand selecteert, wordt het dialoogvenster Hersteld bestand openen geopend tijdens de runtime.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nee

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

De opdracht Herstellen doet een agressieve poging om een beschadigd bestand te openen. Het is bedoeld om gegevens te herstellen, niet om het bestand te repareren. Gebruik de scriptstap Bestand herstellen niet als onderdeel van routinematig bestandsonderhoud.

FileMaker Pro Advanced probeert zoveel mogelijk gegevens in het beschadigde bestand te redden en maakt vervolgens een nieuw hersteld bestand. Het oorspronkelijke bestand wordt niet verwijderd of vervangen.

Opmerkingen

Controleer voordat u begint of u over voldoende schijfruimte beschikt voor het herstelde bestand. Als er niet voldoende schijfruimte is, kunt u het herstelde bestand niet gebruiken.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript opent Back-up facturen en probeert de database te herstellen als deze beschadigd is.

Bestand openen [Verborgen openen: Uit ; "Back-up facturen"]
If [Get (LaatsteFout) = 807]
Bestand herstellen [Met dialoogvenster: Uit; "Back-up facturen.fmp12"]