Gegevens afdrukken en een schermafdruk weergeven > Tabel- en veldgegevens afdrukken

Tabel- en veldgegevens afdrukken

FileMaker Pro Advanced drukt de veldnamen, veldtypen en formule/invoeropties af voor elke geselecteerde tabel.

1. Kies Bestand > Beheren > Database

2. Vervolgens:

Klik op het tabblad Tabellen om informatie voor een of meer tabellen af te drukken. Selecteer dan de tabellen die u wilt afdrukken.

Klik op het tabblad Velden om veldgegevens af te drukken. Kies bij Tabel een tabel en selecteer de velden die u wilt afdrukken.

3. Klik op Afdrukken.

4. Klik op OK (Windows) of Druk af (macOS).