Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Objecten positioneren in een lay-out

Objecten positioneren in een lay-out

Verschillende gereedschappen zijn beschikbaar om objecten precies te wijzigen van grootte, een andere vorm te geven of te plaatsen in de lay-outmodus: het Infovenster, linialen, raster, hulplijnen en dynamische hulplijnen, en schermkopieën.

Objecten plaatsen met het infovenster

1. Selecteer één of meerdere objecten in de modus Lay-out.

2. Klik in het infovenster op het tabblad Positie Positie.

3. Typ in het onderdeel Positie een of meer nieuwe waarden.

4. Druk op Enter of Tab of klik buiten het infovenster om de wijzigingen toe te passen.

Opmerkingen

Raadpleeg De linialen en het raster gebruiken voor meer informatie over het wijzigen van de maateenheid.

Verwante onderwerpen

Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken

Objecten ordenen

Opties instellen voor de automatische formaatwijziging van lay-outobjecten