Paden in scripts op servers

Wanneer een script wordt uitgevoerd via FileMaker Server of een FileMaker Cloud-product:

Elk opgegeven bestand moet in de map Documenten, de tijdelijke map of een onderliggende map van een van deze mappen staan. Get-functies die informatie geven over andere mappen worden niet ondersteund.

Dit zijn bijvoorbeeld geldige mappen voor bestand.csv:

<Documenten>/bestand.csv

<Tijdelijke pad>/bestand.csv

<Documenten>/Map1/bestand.csv

<Tijdelijk pad>/Map1/Map2/Map3/Map4/bestand.csv

Een onvolledig pad naar het bestand (bijvoorbeeld, op een Mac, een ander pad dan /Macintosh HD/Bibliotheek/FileMaker Server/Data/Documenten/<0 of meer mappen>/<bestandsnaam> is) wordt geëvalueerd als zijnde gerelateerd aan het tijdelijke pad.

Elk pad met ".." is ongeldig.

Verwante onderwerpen

Records exporteren scriptstap

Records importeren scriptstap

Get (Documentpad) functie

Get (TijdelijkPad) functie

Scripts uitvoeren via FileMaker Server en FileMaker Cloud-producten