Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor het openen van menuopdrachten > Scriptwerkruimte openen

Scriptwerkruimte openen

Opent de Scriptwerkruimte.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nee

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Nee

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Scripts > Scriptwerkruimte of Bestand > Beheren >Scripts kiest.

Opmerkingen

Zodra de scriptstap 'Scriptwerkruimte openen' is uitgevoerd, onderbreekt FileMaker Pro Advanced de uitvoering van het huidige script. Dit voorkomt dat er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden als het actieve script wordt gewijzigd.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze scripts van de database wil beheren en opent vervolgens de Scriptwerkruimte.

Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u databasescripts beheren?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
Scriptwerkruimte openen