Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor het openen van menuopdrachten > Favorieten openen

Favorieten openen

Opent het venster Favorieten.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nee

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Nee

Afkomstig van

FileMaker Pro 16.0

Beschrijving

Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Bestand > Favorieten > Favorieten tonen kiest.

Opmerkingen

Windows: Om FileMaker Pro Advanced open te houden nadat het laatste documentvenster wordt gesloten door het venster Favorieten weer te geven, voegt u Favorieten openen toe als de laatste stap aan een script dat wordt uitgevoerd wanneer het laatste venster wordt gesloten.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript opent het venster Favorieten nadat het actieve documentvenster is gesloten.

Venster sluiten [Huidig venster]
Favorieten openen