Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor het openen van menuopdrachten > Hosts openen

Hosts openen

Opent het dialoogvenster Hosts.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Nee

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

In het dialoogvenster 'Hosts' kunt u een gedeeld FileMaker Pro Advanced-bestand selecteren en openen via een netwerkverbinding. Raadpleeg Gedeelde bestanden openen als een client.

Met deze scriptstap kunt u voor gebruikers van wie u de toegang tot FileMaker Pro Advanced-menu's hebt beperkt het dialoogvenster openen.

Voorbeeld 1

Geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze een gedeelde database wil openen, en opent vervolgens het dialoogvenster Hosts op afstand.

Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u een gedeelde database openen?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
Hosts openen