Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijVensterSluiten

BijVensterSluiten

Voert een script uit telkens als u een venster van een databasebestand sluit.

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Voordat een venster wordt gesloten of voordat de BijLaatsteVensterSluiten scriptactivering (als deze op het tabblad 'Scriptactiveringen' is geselecteerd) wordt geactiveerd.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

'BijVensterSluiten' wordt geactiveerd nadat FileMaker Pro Advanced een modus verlaat.

Resultaat

U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.

Waar: de gebeurtenis die het script activeerde, gaat verder.

Onwaar: de gebeurtenis die het script activeerde, is geannuleerd.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud-product

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 12.0

Opmerkingen

Het script zal worden uitgevoerd, zelfs als het bestand zelf open blijft, als bijvoorbeeld een ander bestand met geopende vensters ernaar verwijst. Het sluitscript wordt uitgevoerd elke keer dat een venster van het opgegeven bestand wordt gesloten.

Als het script dat wordt uitgevoerd door de scriptactivering BijVensterSluiten Onwaar als resultaat geeft, wordt het bestand niet gesloten.

Verwante onderwerpen

Scriptactiveringen instellen

Scriptactiveringen instellen voor lay-outs

Scriptactiveringen instellen voor objecten