Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijBewegingTikken

BijBewegingTikken

Voert een script uit wanneer een tikbeweging wordt gedetecteerd in een lay-out (alleen in Windows en iOS).

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Voordat de gebeurtenis is verwerkt.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

BijBewegingTikken kan worden ingesteld om in werking te treden in de blader- en zoekmodus.

Resultaat

U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.

Waar: de gebeurtenis die het script activeerde, gaat verder.

Onwaar: de gebeurtenis die het script activeerde, is geannuleerd.

Als het geactiveerde script geen resultaat oplevert, gaat het script verder en wordt de tikbeweging normaal verwerkt.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 13.0

Opmerkingen

Deze scriptactivering wordt niet ondersteund in Windows 7.

BijBewegingTikken wordt niet geactiveerd voor tikbewegingen in actieve Web Viewers of actieve invoervakken.

De volgende bewegingen zetten deze scriptactivering in werking:

Tikken met één, twee of drie vingers (iOS)

Dubbel tikken met één vinger (iOS)

Tikken met twee vingers (Windows)

Als u dubbel tikt met één vinger, wordt de activering twee keer in werking gezet: bij de eerste tik en opnieuw bij de tweede tik.

Windows: Bij Windows-apparaten met ondersteuning voor bewegingen activeert tikken met twee vingers BijBewegingTikken in het actieve venster, zelfs als één vinger zich buiten het lay-outvenster maar binnen het FileMaker-programmavenster bevindt.

Windows: Als u met twee vingers tikt, is de locatie van de beweging het middelste punt tussen de vingers waarmee u tikt.

Gebruik Get (BewegingsInfoActivering) om informatie te verkrijgen over de beweging die deze scriptactivering in werking zet.

Verwante onderwerpen

Scriptactiveringen instellen

Scriptactiveringen instellen voor lay-outs

Scriptactiveringen instellen voor objecten