Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Mobiele functies

Mobiele functies

Mobiele functies worden gebruikt met FileMaker Go.

Deze functie

Geeft dit als resultaat

GetAVPlayerAttribute

De instelling van het opgegeven kenmerk voor het audio-, video- of afbeeldingsbestand in een containerveld.

GetSensor

De waarde van een opgegeven sensor voor een iOS-apparaat.

Location

De huidige breedte- en lengtegraad van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd, alsook de nauwkeurigheid ervan.

LocationValues

De huidige lengte- en breedtegraad en hoogte van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd; de nauwkeurigheid ervan, en de minuten sinds de waarden als resultaat zijn gegeven.

RangeBeacons

Geeft als resultaat een lijst met iBeacons en hun afstand tot een iOS-apparaat.