Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Menureeks installeren

Menureeks installeren

Wijzigt de menureeks op basis van voorwaarden die in het script zijn vastgesteld.

Zie ook

Opties

Geef de menureeks op die u wilt installeren.

Als u Gebruiken als standaardbestand inschakelt, krijgt de menureeks die in deze scriptstap is opgegeven voorrang op het standaardmenu van het bestand dat in het dialoogvenster 'Eigen menu's beheren' is opgegeven. Nadat u het bestand hebt gesloten, wordt de standaardmenureeks weer ingesteld op deze die in het dialoogvenster Eigen menu's beheren is opgegeven. Selecteer uit de lijst de menureeks die u door de scriptstap wilt laten installeren.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 8.0

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Factuurgegevens en installeert de menureeks Facturen als de menureeks Facturen afdrukken was geïnstalleerd.

Ga naar lay-out ["Factuurgegevens"]
If [Get (NaamEigenMenureeks) = "Menureeks Facturen afdrukken"]
Menureeks installeren ["Menureeks Facturen" ; Gebruiken als standaardbestand: Uit]

Verwante onderwerpen

Get (NaamEigenMenureeks) functie