Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (VersieHosttoepassing)

Get (VersieHosttoepassing)

Geeft als resultaat de productnaam en -versie van de FileMaker-host.

Opmaak

Get (VersieHosttoepassing)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 9.0

Beschrijving

Deze functie geeft een waarde weer wanneer die wordt gebruikt met dezelfde of een hogere softwareversie van FileMaker Pro Advanced, FileMaker Server of een FileMaker Cloud-product. Als het huidige bestand niet wordt gedeeld of gehost, geeft deze functie een lege tekenreeks als resultaat. Geeft ook een lege tekenreeks als resultaat wanneer die wordt gebruikt vanaf de computer zelf.

Voorbeeld 1

Geeft als resultaat ProAdvanced 18.0.1 als FileMaker Pro 18 Advanced versie 1 is geïnstalleerd op de hostcomputer.

Geeft als resultaat Server 18.0.1 wanneer op de hostcomputer FileMaker Server 18 versie 1 is geïnstalleerd.

Geeft als resultaat Cloud Server 1.18.0.42 als FileMaker Cloud for AWS versie 1.18.0 build 42 wordt uitgevoerd op de hostcomputer.

Geeft als resultaat Cloud Server 2.18.0.57 als FileMaker Cloud versie 2.18.0 build 57 wordt uitgevoerd op de hostcomputer.

Verwante onderwerpen

Naslaggegevens voor functies (lijst met categorieën)

Naslaggegevens voor functies (alfabetisch overzicht)

Formules

Functies

Berekeningvelden definiëren

Operatoren gebruiken in formules

Get (ApplicatieVersie) functie