Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (HuidigeNaamPrivilegeset)

Get (HuidigeNaamPrivilegeset)

Geeft als resultaat de naam van de privilegeset die wordt gebruikt om deze berekening in het bestand te evalueren.

Opmaak

Get (HuidigeNaamPrivilegeset)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Als een gebruiker de standaardaccount Admin gebruikt en u geen toegangsprivileges voor het bestand hebt gewijzigd, geeft deze functie [Full Access] als resultaat.

Opmerkingen

Als deze functie wordt geëvalueerd in een script dat is ingesteld om met volledige toegangsprivileges te worden uitgevoerd, geeft Get (HuidigeUitgebreidePrivileges) als resultaat [Full Access].

Voor een gebruiker met alleen-lezen toegang tot een database die een script uitvoert dat is ingesteld om te worden uitgevoerd met volledige toegangsprivileges geeft Get (NaamPrivilegesetAccount) als resultaat [Read-Only Access], maar geeft Get (HuidigeNaamPrivilegeset)als resultaat [Full Access] (voor het huidige script).

Voorbeeld 1

Voor de huidige gebruiker Beheerder kan Get (HuidigeNaamPrivilegeset) bijvoorbeeld [Full Access] als resultaat geven.

Voorbeeld 2

Voor een huidige gebruiker in de afdeling Verkoop kan Get (HuidigeNaamPrivilegeset) bijvoorbeeld [Data Entry Only] als resultaat geven.

Verwante onderwerpen

Get (NaamPrivilegesetAccount) functie

Beveiliging beheren