Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (AccountGroepsnaam)

Get (AccountGroepsnaam)

Retourneert de groepsnaam van het huidig account.

Opmaak

Get (AccountGroepsnaam)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 16.0

Beschrijving

Als het accounttype van de huidige gebruiker tot een van de volgende typen behoort, geeft deze functie informatie over de groep van de gebruiker. In andere gevallen geeft de functie een lege tekenreeks als resultaat.

Voor accounttype

Geeft dit als resultaat

FileMaker ID-account

FileMaker ID-groepsnaam

Account bij externe server

Groepsnaam

Account van OAuth-identiteitsprovider

Object-ID van groep

Voorbeeld 1

Geeft Verkoop als resultaat als u bent aangemeld als een FileMaker ID-gebruiker die hoort bij de groep Verkoop van een FileMaker ID-team.

Voorbeeld 2

Geeft als resultaat Marketing als u bent aangemeld bij een account bij een externe server die behoort tot de groep Marketing op de verificatieserver.

Voorbeeld 3

Geeft als resultaat e849544f-8a50-4c6e-b1c3-d38c7dc2bfd3 als u bent aangemeld bij een account die behoort tot een groep met de ID "e849544f-8a50-4c6e-b1c3-d38c7dc2bfd3" op Microsoft Azure AD, een OAuth-identiteitsprovider.

Verwante onderwerpen

Beveiliging beheren