Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Toepassing afsluiten

Toepassing afsluiten

Sluit alle geopende bestanden; sluit in FileMaker Pro Advanced het programma af.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Gedeeltelijk

FileMaker WebDirect

Gedeeltelijk

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud-product

Ja

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

De scriptstap 'Toepassing afsluiten' doet het volgende in andere FileMaker-clients:

In FileMaker WebDirect wordt u afgemeld bij de huidige websessie en gaat u terug naar het Startpaneel van FileMaker WebDirect.

In FileMaker Go worden alle geopende databases gesloten en blijft FileMaker Go geopend.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript voorkomt dat de gebruiker de database in het weekend opent. Gestart door de BijEersteVensterOpenen scriptactivering.

Onderbreken door gebruiker toestaan [Uit]
If [DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zaterdag" of DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zondag"]
Toepassing afsluiten
End If

Verwante onderwerpen

Naslaggegevens voor scriptstappen (alfabetisch overzicht)

Naslaggegevens voor scriptstappen (lijst met categorieën)