Gegevens opslaan, importeren en exporteren > Werken met Microsoft Excel

Werken met Microsoft Excel

U kunt Microsoft Excel en FileMaker Pro Advanced op verschillende manieren samen gebruiken.

Om dit te doen

Gaat u als volgt te werk

FileMaker Pro Advanced regelmatig gebruiken om opgeslagen gegevens in een Excel-bestand te importeren

Stel in FileMaker Pro Advanced een terugkerende import in om gegevens opgeslagen in Excel-bestanden eenvoudig te importeren. Raadpleeg Terugkerende importacties instellen.

Opmerking  Gegevens die zijn geïmporteerd via een terugkerende import kunnen niet worden gewijzigd in FileMaker Pro Advanced en er kunnen geen gegevens aan worden toegevoegd. Alle wijzigingen aan de gegevens moeten worden gemaakt in het Excel-bestand, waarna de gegevens opnieuw in FileMaker Pro Advanced moeten worden geïmporteerd.

Opgeslagen gegevens in een Excel-bestand naar een bestaand FileMaker Pro-bestand brengen

Importeer gegevens uit het Excel-bestand. Raadpleeg Gegevens in een bestaand bestand importeren.

Een nieuw FileMaker Pro Advanced-bestand maken met gegevens uit een Excel-bestand

Converteer gegevens uit de Excel-indeling naar FileMaker Pro-indeling. Raadpleeg Een gegevensbestand converteren naar een nieuw FileMaker Pro Advanced-bestand.

Een nieuw Excel-bestand maken met gegevens uit een FileMaker Pro Advanced-bestand

Exporteer de gegevens in Excel-indeling. Raadpleeg Gegevens exporteren vanuit FileMaker Pro Advanced.

Sla records op in Excel-indeling Raadpleeg Records opslaan en verzenden in andere indelingen.

Scripts gebruiken om gegevens te importeren in en vanuit FileMaker Pro Advanced en Excel

Zie Records importeren, Records opslaan als Excel of Records exporteren.

Meer informatie lezen over de manier waarop FileMaker Pro Advanced Excel-gegevens interpreteert

Raadpleeg Microsoft Excel-indeling.

Verwante onderwerpen

Gegevens opslaan, importeren en exporteren