Beginselen van FileMaker Pro Advanced > Bestanden openen en sluiten > Over FileMaker ID

Over FileMaker ID

FileMaker ID is een geïntegreerd aanmeldingssysteem waarmee u met bestanden kunt werken die worden gehost door FileMaker Cloud.

Als u zich wilt aanmelden bij FileMaker ID gaat u als volgt te werk:

1. Kies in FileMaker Pro Advanced het menu Bestand > Aanmelden bij FileMaker ID.

De aanmeldingspagina van FileMaker ID wordt geopend in uw webbrowser.

Als u al bent aangemeld, krijgt u in plaats daarvan de opdracht Mijn apps in het menu Bestand te zien.

2. Voer uw accountgegevens in.

Als uw webbrowser u vraagt om toestemming voor het openen van FileMaker Pro Advanced, geeft u die toestemming. Wanneer u terug wordt geleid naar FileMaker Pro Advanced, bent u aangemeld.

Als u zich wilt afmelden bij FileMaker ID gaat u als volgt te werk:

Kies in FileMaker Pro Advanced het menu Bestand > Mijn apps > Afmelden bij FileMaker ID.

Opmerkingen

De opdracht Aanmelden bij FileMaker ID en het dialoogvenster Mijn apps zijn niet beschikbaar totdat u zich hebt aangemeld voor een abonnement of proefversie van FileMaker Cloud.

Verwante onderwerpen

Bestanden openen en sluiten

Bestanden uploaden naar een FileMaker-host

Accounttoegang instellen en bewerken