Starta Admin Console > Tips för användning av Admin Console i en webbläsare

Tips för användning av Admin Console i en webbläsare

Admin Console är ett webbprogram som kan köras i många webbläsare.

En fullständig lista över webbläsare som stöds finns i Systemkrav för FileMaker.

Om ett anpassat SSL-certifikat inte är installerat kan webbläsaren visa ett säkerhetsmeddelande när du försöker öppna FileMaker Server Hjälp. Klicka på alternativet för att fortsätta till sidan. Se Importera ett anpassat SSL-certifikat för information om hur du uppdaterar SSL-certifikatet som används av FileMaker Server.

När du hämtar en fil varierar standardplatsen för nedladdningar och dialogrutan som visas mellan olika webbläsare. När du laddar ner databaser eller loggfiler kan filerna sparas automatiskt till webbläsarens nedladdningsmapp utan att en dialogruta visas, men webbläsaren kan även visa en dialogruta där du kan välja var du vill spara filerna.

Admin Console använder språket i webbläsaren där det startades. Information om hur du ändrar språk finns i Inställningar för serverinformation.

Vissa webbläsare har inte stöd för lokala meddelanden i Admin Console.

Relaterade avsnitt

Starta Admin Console