Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Ontwerpfuncties > WindowNames
 

WindowNames

Geeft als resultaat een lijst met de namen van vensters die momenteel zijn geopend.

Opmaak 

WindowNames {(bestandsnaam)}

Parameters 

{bestandsnaam} - de naam van een geopend databasebestand (lokaal of extern).

Parameters tussen accolades { } zijn optioneel.

Resulterend gegevenstype 

tekst

Afkomstig van 

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving 

Gebruik de optionele parameter bestandsnaam om in het resultaat alleen vensters op te nemen die gebaseerd zijn op het opgegeven bestand. Het venster kan zichtbaar, verborgen of geminimaliseerd zijn. De volgorde van de namen in de lijst komt overeen met de huidige stapelvolgorde van de vensters. De zichtbare vensters worden eerst vermeld, daarna de geminimaliseerde vensters en ten slotte de verborgen vensters. Als er geen databases of venster zijn geopend, is het resultaat een lege tekenreeks.

Opmerkingen 

Zelfs als u een bestand afsluit, kan het als een verborgen bestand open blijven als in het venster of in een ander bestand gegevens uit dat bestand worden weergegeven. (Een ander venster geeft bijvoorbeeld verwante gegevens weer uit het bestand dat u hebt proberen te sluiten.) FileMaker Pro Advanced sluit het bestand wanneer u alle afhankelijke vensters sluit.

Voorbeeld 1 

WindowNames geeft als resultaat Klanten en Facturen, gescheiden door een Return, wanneer die vensters op dat ogenblik zijn geopend.

Voorbeeld 2 

WindowNames ("Contactpersonen") geeft als resultaat een lijst met vensters die gebaseerd zijn op het databasebestand Contactpersonen.

Verwante onderwerpen 

Naslaggegevens voor functies (lijst met categorieën)

Naslaggegevens voor functies (alfabetisch overzicht)

Formules

Functies

Berekeningvelden definiëren

Operatoren gebruiken in formules