Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor records > Vorige versie record/verzoek

Vorige versie record/verzoek

Maakt de bewerkingen aan de huidige record of zoekopdracht ongedaan.

Zie ook

Opties

Met dialoogvenster geeft bij de uitvoering van de scriptstap een dialoogvenster weer waarin gebruikers worden gevraagd het herstel te bevestigen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Gedeeltelijk

FileMaker Cloud

Gedeeltelijk

FileMaker Data API

Gedeeltelijk

Custom Web Publishing

Gedeeltelijk

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript geeft een dialoogvenster weer als de huidige record is gewijzigd maar niet is vastgelegd. Biedt de gebruiker de optie de record te herstellen.

If [Get (StatusOpenRecords) = 2]
Aangepast dialoogvenster tonen ["Deze record is gewijzigd sinds de vorige keer dat deze is geopend."]
#Knop 1 is Vastleggen. Knop 2 is Ongedaan maken
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 2]
Vorige versie record/verzoek [Met dialoogvenster: Uit]