Paden in scripts op servers

Wanneer een script via FileMaker Server of FileMaker Cloud wordt uitgevoerd:

Elk opgegeven bestand moet in de map Documenten, de tijdelijke map of een onderliggende map van een van deze mappen staan. Get-functies die informatie geven over andere mappen worden niet ondersteund.

Dit zijn bijvoorbeeld geldige mappen voor bestand.csv:

<Documenten>/bestand.csv

<Tijdelijke pad>/bestand.csv

<Documenten>/Map1/bestand.csv

<Tijdelijk pad>/Map1/Map2/Map3/Map4/bestand.csv

Als er een onvolledig bestandspad wordt gebruikt (op een Mac bijvoorbeeld een pad dat niet overeenkomt met /Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documenten/<0 of meer mappen>/<bestandsnaam> ) wordt deze geëvalueerd als relatief ten opzichte van het tijdelijke pad.

Elk pad met ".." is ongeldig.

Verwante onderwerpen

Records exporteren scriptstap

Records importeren scriptstap

Get (Documentpad) functie

Get (TijdelijkPad) functie

Scripts via FileMaker Server en FileMaker Cloud uitvoeren