Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor het openen van menuopdrachten > Invoerlijsten beheren openen

Invoerlijsten beheren openen

Opent het dialoogvenster Invoerlijsten beheren.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nee

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Nee

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Bestand > Beheren > Invoerlijsten kiest.

Met deze scriptstap kunt u voor gebruikers van wie u de toegang tot FileMaker Pro Advanced-menu's hebt beperkt het dialoogvenster ‘Invoerlijsten beheren’ openen.

Opmerkingen

U kunt deze scriptstap alleen uitvoeren als aan u de privilegeset Volledige toegang is toegewezen. Als u gebruikers zonder volledige toegangsprivileges deze scriptstap wilt laten uitvoeren, klikt u met de rechtermuisknop op het huidige script in het scriptvenster en kiest u Volledige toegangsprivileges verlenen.

Zie Bestanden delen in een netwerk voor meer informatie wanneer u wijzigingen wilt aanbrengen in schema's in gedeelde databases.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze invoerlijsten van de database wil beheren en opent vervolgens het dialoogvenster ‘Invoerlijsten beheren’.

Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u invoerlijsten van de database beheren?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
Invoerlijsten beheren openen