Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijToegangObject

BijToegangObject

Voert een script uit wanneer een lay-outobject actief wordt doordat:

een gebruiker met de Tab-toets het object selecteert

een gebruiker op het object klikt

een scriptstap ervoor zorgt dat een object wordt geselecteerd

een gebruiker beweegt tussen herhalingen in een herhalend veld

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Nadat de gebeurtenis is verwerkt.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

Modi Bladeren en Zoeken.

Resultaat

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Gedeeltelijk

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 10.0

Opmerkingen

In FileMaker WebDirect wordt deze scriptactivering niet in werking gezet wanneer deze aan een web viewer is toegewezen.

De BijToegangObject scriptactivering, BijVerlatenObject scriptactivering en BijToetsaanslagObject scriptactivering kunnen in werking worden gezet wanneer ze aan resumé- en berekeningvelden zijn toegewezen.

Als BijToegangObject is toegewezen aan een portaalobject, wordt die in werking gezet wanneer er een andere portaalrij actief wordt. Wanneer u op een ander object in dezelfde portaalrij klikt, wordt de scriptactivering BijToegangObject van het portaal niet opnieuw in werking gezet.

BijToegangObject zal niet worden geactiveerd vanuit een portaal dat zich in de zoekmodus bevindt.

Wanneer FileMaker Pro Advanced naar de modus Zoeken overschakelt en een veld wordt geactiveerd, wordt ‘BijToegangObject’ geactiveerd als de activering is ingesteld om in de modus Zoeken in werking te worden gezet.

Bladeren maakt het object niet actief en zet deze scriptactivering niet in werking.

Wanneer u op een knop, een popover-knop of een vensterbesturingselement klikt, zet u deze scriptactivering op de knop of het tabblad niet in werking. Wanneer u op Tab drukt om naar een knop, tabblad of schuifpaneel te gaan en dit het actieve object maakt, wordt deze scriptactivering in werking gezet.

Een popover-venster sluiten met de Esc-toets of de Popover sluiten scriptstap activeert de gekoppelde popover-knop en de scriptactivering BijToegangObject.

Zie Acties die geen scriptactiveringen in werking zetten voor een lijst met acties die deze scriptactivering niet in werking zetten.

Verwante onderwerpen

Scriptactiveringen instellen

Scriptactiveringen instellen voor lay-outs

Scriptactiveringen instellen voor objecten