Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijWijzigingAVPlayerObject

BijWijzigingAVPlayerObject

Voert een script uit als de media wordt afgespeeld vanuit een containerlay-outobject en de status van de speler wijzigt. De volgende gebeurtenissen kunnen deze scriptactivering in werking zetten:

een gebruiker pauzeert, start of stopt de speler met behulp van de afspeelregelaars of bewegingen

het afspelen van een video stopt op het einde van de video

de speler stopt omdat de scriptstap ‘AVPlayer Afspeelstatus instellen’ is ingesteld op ‘Gestopt’

het afspelen van een video stopt omdat de scriptstap 'AVPlayer Afspelen' een andere video begint af te spelen

Raadpleeg BijWijzigingAVPlayerBestand om een scriptactivering in te stellen wanneer de media vanaf een URL of een containerveld wordt afgespeeld.

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Nadat de gebeurtenis is verwerkt.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

Modi Bladeren en Zoeken.

Resultaat

Geen.

Nee

FileMaker Cloud

Afkomstig van

FileMaker Pro 14.0

Verwante onderwerpen

Scriptactiveringen instellen

Scriptactiveringen instellen voor lay-outs

Scriptactiveringen instellen voor objecten